Täydenkuun feminiinistä energiaa ja helppoja rituaaleja


 

Täydenkuun aikaan, kuu on vastapäätä aurinkoa ja täyttyy valon energiasta. Kuun energia on huipussaan, ja kaikki luonnossa on täynnä kuun voimaa. Tämä on voimallinen ja erittäin latautunut päivä, joka vaikuttaa kaikkeen kaikkialla.

 

Kuun feminiininen energia on pehmeää, vahvaa ja rauhallista, joka syventää yhteyttämme tunteisiimme, mieleemme ja alitajuntaamme. Intuitio, joka on annettu jokaiselle avuksi elämänsä matkalla, vahvistuu ja herkistyy. 

Täydenkuun aikaan olisikin hyvä ottaa itselleen tietoisesti omaa tilaa, tehdä sellaisia asioita, jotka ovat itselle tärkeitä ja keskittyä vastaanottamaan kuun kautta virtaavaa energiaa. Oman intuitiivisuuden vahvistuminen ja herkistyminen voi tuoda tietoisuuteen sellaista tietoa, joka on itselle hyvin oleellista ja tärkeää. Tätä tietoa on mahdollisuus käyttää viisaasti itsen ja kaikkien korkeimmaksi hyväksi. 

 

Arkkienkeli Marian energia on aina täydenkuun aikaan hyvin voimallista, kuten myös yksisarvisten. Kuun energian lisäksi voit halutessasi pyytää Marian ja yksisarvisten energiaa ympäröimään vahvemmin sinua. Marian lempeä energia vaikuttaa aina sisäisen lapsen hyvinvointiin, ja yksisarviset auttavat tiedostamaan sisälläsi asuvan sisäisen lapsen olemassaolon.

Tietoinen keskittyminen täydenkuun, Arkkienkeli Marian ja yksisarvisten energiaan auttaa rakkauden ja myötätunnon voimistumisessa kaikkia eläviä olentoja kohtaan, myös itseä kohtaan. 

 

Kautta aikojen ovat täydenkuun aikaan kuuluneet erilaiset rituaalit. Rituaalit auttavat huomiomme ohjaamisessa kuun energiaan, jolloin olemme myös vastaanottavaisempia kuun feminiiniselle energialle.
On hyvä muistaa, että rituaalit ovat kyllä henkisiä työkaluja, mutta ne eivät kuitenkaan vapauta ihmisen omaa vastuuta omista valinnoistaan elämänsä asioissa. 

Tässä joitakin helposti toteutettavia rituaaleja, joita on suotuisaa tehdä täydenkuun aikaan:

 

Irtipäästämisen rituaali

Hiljenny hetkeksi ja mieti millaisten asioiden haluat jäävän taaksesi. Kirjoita asiat paperille. Taittele paperi, pyydä kuuta kohdistamaan energiansa kirjoittamiisi asioihin. Laita taitettu paperi yöksi kuunvaloon. Riittää, että ajattelet paperitaitoksen olevan kuunvalossa. Seuraavana päivänä polta se kynttilän liekillä tai tulessa jos se on turvallisesti mahdollista. Voit myös repiä paperin ja kaivaa paperisilpun Äiti Maahan syliin. Jos poltat paperin, yritä tuntea kuinka kaikki kirjoittamasi asiat haihtuvat hiljalleen elämästäsi. Jos kaivat paperin Äiti Maahan, yritä tuntea kuinka kaikki kirjoittamasi asiat haihtuvat Äiti Maan syliin.

 

Energia-amuletin tekeminen

Jotta täydenkuun energia pysyy mukanasi koko kuukauden ajan seuraavaan täysikuuhun asti, voit ladata sillä mitä tahansa ja kantaa sitä mukanasi. Esimerkiksi koru, kristalli tai joku muu kivi jne. Myös puhelimen voit ladata kuun energialla. 

Täysikuun yönä laita valitsemasi esine ikkunan lähelle kuun valoon. Pyydä kuuta kohdistamaan energiansa sinulle tärkeään esineeseen. Yön aikana sinulle tärkeä esine latautuu kuun energialla, ja jakaa sen kanssasi kuukauden ajan aina seuraavaan täysikuuhun asti. 

 

Vesirituaali

Täytä sinulle mieluinen lasi kylmällä vedellä. Pyydä kuuta kohdistamaan energiansa veteen lasissa. Aseta vesilasi yöksi ikkunan läheisyyteen siten, että kuunvalo tavoittaa lasin. Ellei se ole mahdollista riittää, että ajattelet vesilasin olevan kuunvalossa. 

Yön jälkeen juo aamulla kuun energisoimaa vettä tyhjään vatsaan hitaasti maistellen kulaus kulaukselta, ja samalla visualisoimalla kuinka vesi uudistaa ja puhdistaa sinut ja täyttää kehosi valoenergialla. Jos sinulla on kylpyamme, voit lurauttaa tilkkasen energiavettä myös kylpyveteen. 

 

Vain Olemisen rituaali

Mene luontoon tai katso ikkunasta ulos, ja keskity vain olemiseen. Jos näet kuun taivaalla katso sitä, ja sulje silmät. Hengitä rauhassa, ja vain olet. Pyydä mielessäsi kuuta lähettämään sinulle erityistä voimaa, rohkeutta ja lempeyttä. Tiedä, että se tapahtuu. 

 

Toivon sinulle voimallista ja lempeää täydenkuun aikaa!

Lämmöllä
~ Anne

 




Kanelian postituslista