Valokuviin ilmestyneet enkelit auttoivat surevaa perhettä saamaan viestin henkimaailmaan siirtyneeltä lapsukaiseltaan


 

Sain enkeli- ja henkimaailmasta ehdotuksen, että kirjoittaisin näkyväksi tämän tapahtuneen, jotta se voisi tuoda lohtua kaikille heille, jotka ovat jotakin samankaltaista kokeneet. 

 

Alkuvuodesta 2021 sain postia eräältä äidiltä, joka lähetti minulle kaksi valokuvaa lapsukaisestaan - nuori aikuinen - joka oli menehtynyt äkillisesti vuodenvaihteessa 2020-2021. 
Surun murtama perhe; äiti, isä ja perheen toinen lapsi olivat yhdessä huomanneet, että äkillisesti menehtyneestä perheen toisesta lapsukaisesta aiemmin otettuihin ylioppilaskuviin oli ilmestynyt vaaleita läpikuultavia valopalloja, joita ei kuvissa ollut aiemmin näkynyt. Perhe oli yhdessä pohtinut, että voisivatko valopallot olla henkimaailmaan siirtyneen lapsukaisen enkeleitä, jotka olivat ilmestyneet kuvien oton jälkeen kuviin näkyviin lapsukaisen ympärille. 

Kysymys enkeleiden ilmaantumisesta valokuviin askarrutti perhettä niin paljon, että äiti päätti kirjoittaa asiasta minulle.

 

Katsoessani valokuvia, joita äiti oli henkimaailmaan siirtyneestä lapsestaan minulle lähettänyt, asia oli täysin selvä. Kuvissa oli enkeleitä orbeina (valoenergiapalloina) nuoren aikuisen ympärillä. Valokuvissa näkyi lapsukaisen suojelusenkelin energia sekä muita enkeleitä. 

Samalla hetkellä, kun katselin kuvia aistin, että valokuvissa näkyvä nuori aikuinen ilmaantui henkimaailmasta suojelusenkelinsä kanssa viereeni. Nuori aikuinen toivoi, että välittäisin häneltä viestin hänen perheelleen, ja kertoisin, että hänellä on kaikki hyvin. 


 

Henkimaailmasta käsin tämä kohtelias nuori näytti minulle miten onnettomuus tapahtui, mikä vika autoon oli tullut, että onnettomuus tapahtui sekä sen, että hänen sielunsa oli jo enkeleiden sylissä, kun törmäys toiseen ajoneuvoon tapahtui. Hän pyysi kertomaan perheelleen, että häntä ei sattunut törmäyshetkellä, koska hän oli jo enkeleiden sylissä. 

Hän näytti minulle harrastuksensa, jota oli harrastanut ja jossa oli menestynyt hienosti. Hän näytti oman huoneensa ja sieltä yksityiskohtia, joita toivoi minun kuvailevan äidilleen. Hän ehdotti myös toimenpiteitä, joita toivoi perheensä tekevän, että heidän surunsa helpottuisi. Hän pyysi myös kertomaan perheelleen, että hän oli usein perheensä vierellä vaikkeivat nämä pystyneet häntä näkemään. 

 

Kohtaaminen tämän henkimaailmaan siirtyneen nuoren aikuisen kanssa oli yllättävä ja hyvin koskettava. Lupasin kertoa hänen äidilleen kaiken sen mitä hän minulle näytti ja pyysi kertomaan. 

 

Soitin äidille, ja kerroin kohtaamisesta hänen lapsukaisensa ja tämän suojelusenkelin kanssa, ja kerroin kaikki ne asiat joita nuori pyysi kertomaan. Äiti sai vahvistuksen myös siitä, että valokuviin, kuvien oton jälkeen, ilmestyneet orbit olivat enkeleiden energiaa kuten he olivat perheen kanssa aavistelleetkin. 

Äiti oli helpottunut kuullessaan ne asiat, joita hänen henkimaailmaan siirtynyt lapsensa halusi hänelle kerrottavan. Äitiä helpotti suuresti myös se, että perhe sai vahvistuksen siitä, että autoon oli tullut ajon aikana vika, joka oli johtanut onnettomuuteen. Äiti tiesi, että lapsensa oli ollut rauhallinen ja huolellinen kuski. Äiti kertoi, että auton vikaa oli epäilty onnettomuuden jälkeen, mutta sitä ei oltu pystytty vahvistamaan, ja tämä luonnollisesti oli askarruttanut perhettä. 

Äiti lupasi ryhtyä perheen kanssa toimimaan siten, kuin lapsi henkimaailmasta käsin ehdotti, että heidän valtava surunsa hiljalleen voisi helpottua, ja hän lupasi puhua lapselleen ja harjoitella yhteydenpitoa henkimaailmaan. Hän lupasi pyytää myös enkeleiltä apua, että yhteydenpito voisi onnistua. 
Enkeleiden olemassaoloon koko perhe oli havahtunut, kun orbit ilmestyivät heidän rakkaasta lapsestaan otettuihin kuviin sen jälkeen, kun kohtalokas onnettomuus oli tapahtunut.  

Konstit ovat monet

 

Enemmän kuin usein sanon, että ”konstit ovat monet”, joilla enkelimaailma ja henkimaailma viestittää ihmisille lähelläolostaan. He ovat auttamassa, rohkaisemassa, tuomassa iloa, lohtua, opastamassa jne. 

Tässä tapauksessa enkelit olivat ilmestyneet orbeina (enkelienergiapalloina) valokuviin joihin surun murtama perhe kiinnitti huomionsa. Perhe oli täysin vakuuttunut siitä etteivät orbit olleet aiemmin kuvissa näkyneet. Intuitiivisesti perhe tiesi, että kyseessä olivat enkelit, mutta koska aihe oli heille vielä vähän vieras, päätti perheen äiti ottaa asiasta selvää. Sen lisäksi, että he saivat vahvistuksen enkeleistä, he saivat myös hyvin henkilökohtaisen viestin rakkaalta lapseltaan henkimaailmasta. Tämä auttoi perhettä surutyössään, toi lohtua ja helpotusta, vaikka suru oli suuri. 

Enkelit voivat ilmaantua valokuviin heti kuvan ottohetkellä tai he voivat ilmaantua kuviin myöhemmin. Valokuvissa näkyvät orbit välittävät aina jotakin viestiä sekä rakkaudellista energiaa. 

 

Jos huomaat omissa kuvissasi energiapalloja, on täysin selvää, että enkelit toivovat sinun kiinnittävän enemmän huomiotasi heidän lähelläoloonsa. 

Muistathan, että enkelit ovat ympärillämme jokaisena hetkenä. Se miten he ilmentävät olemassaoloaan on vaihtelee, ja tapoja on monia. 

Olethan siis tarkkana huomioimaan miten he näyttävät merkkejä juuri sinulle lähellä olostaan. 

 

Lämmöllä

~ Anne

 






Kanelian postituslista